Smörstekt torskfilé på het kålbädd

Smörstekt torskfilé på het kålbädd
20 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Torsk med kål och sting

Få saker är så gott som smörstekt fiskfilé, eller hur? Här med variation av spröd spetskål, sommarkål och romanescokål som serveras med en frisk mixad örtsås.

Förberedelser

  1. Stek torskfiléerna gyllenbruna i smöret.

  2. Strimla kål och stek upp lite lätt i oljan tillsammans med chilin. Smaka av med salt och peppar.

  3. Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.

Tips!

  • Serveras gärna direkt med ett gott bröd.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
st
 
Torskfilé MSC
2 
msk
 
smör, till stekning
100 
g
 
Bladspenat
100 
g
 
spetskål
100 
g
 
grönkål
100 
g
 
romanescokål
1-2 
tsk
 
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1 
st
 
bananscharlottenlök
1 
st
 
vitlöksklyfta
1 
dl
 
rapsolja
0,5 
dl
 
olivolja
1 
dl
 
fiskbuljong
100 
g
 
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält