Ingredienser
2
msk
smör, till stekning
100
g
spetskål
100
g
grönkål
100
g
romanescokål
1-2
tsk
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1
st
bananscharlottenlök
1
st
vitlöksklyfta
1
dl
rapsolja
0,5
dl
olivolja
1
dl
fiskbuljong
100
g
Salt och peppar
Förberedelser
Stek torskfiléerna gyllenbruna i smöret.
Strimla kål och stek upp lite lätt i oljan tillsammans med chilin. Smaka av med salt och peppar.
Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.
Findus tipsar!
Serveras gärna direkt med ett gott bröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
462
38
26
4
3