20 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Torsk med kål och sting
Få saker är så gott som smörstekt fiskfilé, eller hur? Här med variation av spröd spetskål, sommarkål och romanescokål som serveras med en frisk mixad örtsås.
Förberedelser
Stek torskfiléerna gyllenbruna i smöret.
Strimla kål och stek upp lite lätt i oljan tillsammans med chilin. Smaka av med salt och peppar.
Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.
Tips!
Serveras gärna direkt med ett gott bröd.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
st
Torskfilé MSC
2
msk
smör, till stekning
100
g
Bladspenat
100
g
spetskål
100
g
grönkål
100
g
romanescokål
1-2
tsk
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1
st
bananscharlottenlök
1
st
vitlöksklyfta
1
dl
rapsolja
0,5
dl
olivolja
1
dl
fiskbuljong
100
g
Salt och peppar