Sprödbakad torsk med ärthummus i hjärtsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Sprödbakade torskfiléer
4 
st
 
rädisor
0,5 
msk
 
olivolja
1 
tsk
 
dill
8 
st
 
hjärtsalladsblad/små salladsblad
- Ärthummus:
1,25 
dl
 
Findus Svenska ärter förpackning
0,5 
st
 
vitlöksklyfta
1 
tsk
 
hackad chili
50 
g
 
kesella
1 
msk
 
färsk mynta
0,5 
st
 
lime
1 
msk
 
olivolja
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Mixa ärter med skalad vitlök, kesella, mynta, pressad lime och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skiva rädisorna tunt på mandolin eller med kniv och lägg i kallt vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet och blanda med olivolja och hackad dill.

  4. Lägg fisken i sköljda salladsblad, lägg på ärthummus och toppa med rädisorna.

Findus tipsar!

Byt ut fredagstacosen mot panerad fisk i salladsblad. Servera med grönsaksfavoriterna och olika typer av röror.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
219
11
20
10
2