Sprödbakad torsk med ärtmos och stuvad spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Stuvad spenat
300 
g
 
potatis
1 
dl
 
varm mjölk
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga de sprödbakade torskfiléerna och den stuvad bladspenaten enligt anvisningarna på förpackningarna.
  2. Koka potatisen mjuk.
  3. Tillaga ärterna enligt anvisningen på förpackningen.

  4. Mosa potatisen lätt med en gaffel tillsammans med den varma mjölken och blanda i ärterna precis innan servering, salta och peppra.

Findus tipsar!

Rätten funkar lika bra med vanlig potatismos som med ärtmos.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Frysta ärtor
    Det är tydligen ingen som insett att om man följer receptet till punk och pricka så ska man hälla frysta ärtor i sitt potatismos. Jag rekommenderar istället att man antingen tinar ärtorna vid sidan om eller häller i dem när potatisen är några minuter från att bli klar.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
421
12
40
32
9