Stekt torskrygg med schalottenlökstekta haricots verts

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Salt och peppar
1 
msk
 
Rapsolja
1 
msk
 
Smör

Förberedelser

Stekt torskrygg med schalottenlökstekta haricots verts:

    1. Tina fisken. (Det går utmärkt att lägga förpackningen i en bunke med kallt vatten i ca. 30 minuter). 
    2. Salta och peppra. Värm ugnen på varmluft till 150 grader.
    3. Hetta upp en panna med olja och smör. Stek fisken ca 2-3 minuter på varje sida.
    4. Lägg sedan över i en ugnsform och sätt in i ugnen i ca 5-6 minuter, tills fisken har en temperatur på 52°C i mitten av filén.

    Findus tipsar!

    Servera med schalottenlökstekt haricots verts och kokt potatis.
    VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
    Skriv en recension
    Personlig infomation
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Din recension
    Skriv en recension
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Bli den första att skriva en recension om receptet!