Ingredienser
4
st
rödbetor
Rödbetspesto:
2
msk
olivolja
1
förpackning
100
g
parmesanost
1
dl
cashewnötter
1-2
st
vitlöksklyftor
1/2
st
lime
Salt och peppar
Förberedelser
Rödbetspesto:
Skala och skär rödbetor i klyftor och lägg på ett bakplåtspapper.
- Ringla över lite olivolja och salta och peppra rödbetorna.
Rosta rödbetorna i ugn i ca 20 min på 225 grader.
Låt rödbetorna svalna.
- Lägg rödbetorna i en skål och mixa ihop med riven parmesan, nötter, finhackad vitlök, olivolja och pressad lime.
Smaka av med salt och peppar.
Torskrygg:
- Tina torskryggsfiléerna och sätt ugnen på 175 grader.
- Lägg torsken i en ugnsäkerform och ringla över lite olivolja. Salta och peppra efter smak.
Veggie Sides:
Stek upp Veggie Sides enligt anvisningar på förpackning.
Servera rödbetspeston till den varma torskryggen med Veggie Sides.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
670
39
22
54
7