Ingredienser
2
st
avokado
2
msk
olivolja
15
g
persilja
Sallad:
2
st
apelsiner
3/4
dl
rostade pumpafrö
1
förpackning
böngroddar eller ärtskott
½
dl
olivolja
2
msk
citronjuice
½
tsk
chiliflakes
2
dl
naturell yoghurt till servering
Förberedelser
- Skär fisken och avokadon i stora bitar.
- Klappa in fisk och avokado med salt, olivolja och persilja.
- Trä på spett och låt stå i rumstemperatur.
- Skär bort skalet från apelsinerna och skär dem i grova bitar.
- Blanda olivolja, citronjuice och chili, smaksätt med salt.
- Tillaga broccolin enligt anvisningarna på förpackningen och låt den svalna.
- Lägg sedan broccolibuketter i en bunke, tillsätt apelsin och böngroddar.
- Ringla över dressingen och smaksätt.
- Lägg spetten i en het stekpanna och halstra 2-3 minuter på varje sida.
- Lägg upp spetten på broccolisalladen och toppa med rostade pumpafrön.
Findus tipsar!
Servera med naturell yoghurt och ris.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
450
28
30
16
6