Fisk i ugn med tomatsås och ugnsrostade grönsaker

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
400 
g
 
körsbärstomater
4 
st
 
schalottenlökar
1 
st
 
röd paprika
1 
st
 
gul paprika
1 
st
 
zucchini
1 
st
 
citron
4 
msk
 
färsk persilja
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ta ut fisken, med såsen ovanpå, ur förpackningen och lägg den i mitten av en ugnsfast form. Se till att det finns plats runt om fisken. Tillaga fisken i cirka 20 minuter.

  2. Medan fisken tillagas i ugnen, skölj av grönsakerna samt citronen. Skär sedan upp alla grönsaker i mindre bitar och citronen i klyftor.

  3. Ta ut fisken ur ugnen och lägg grönsakerna samt citronklyftorna runt om fisken. Strö över hackad persilja samt lite salt och peppar.

  4. Sätt in ugnsformen i ugnen igen och tillaga i cirka 20 minuter till, tills fisken har blivit gyllenbrun och grönsakerna har fått en fin färg.

Findus tipsar!

Servera gärna kokt potatis, ris eller pasta till fisken!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
204
2
22
20
8