Ugnsbakad fisk med tomat & grönsaker

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ugnsbakad fisk med tomat & grönsaker
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
20 
st 
körsbärstomater
4 
st 
schalottenlök
1 
st 
paprika
 röd
1 
st 
paprika
 gul
1 
st 
zucchini
1 
st 
citron
4 
msk 
Findus Våra finaste Persilja förpackning

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ta ut fisken, med såsen ovanpå, ur förpackningen och lägg den i mitten av en ugnsfast form. Se till att det finns plats runt om fisken. Tillaga fisken i cirka 20 minuter.

  2. Medan fisken tillagas i ugnen, skär upp alla grönsaker i mindre bitar och citronen i klyftor.

  3. Ta ut fisken ur ugnen och lägg grönsakerna samt citronklyftorna runt om fisken. Strö över den hackade persiljan samt lite salt och peppar.

  4. Sätt in ugnsformen i ugnen igen och tillaga i cirka 20 minuter till, tills fisken har blivit gyllenbrun och grönsakerna har fått en fin färg.

Findus tipsar!

Servera gärna kokt potatis, ris eller pasta till fisken!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
204
2
22
20
8