Ingredienser
1-2
st
vitlöksklyfta
2
dl
Finstrimlad spetskål
1/2
dl
persilja
2
msk
Olja/smör
Salt och peppar
Sås:
2
dl
grädde
1/2-1
msk
hackad chili
1/2
Buljongtärning
Förberedelser
- Tina fisken.
- Värm ugnen till 180°C.
- Koka upp ingredienserna till såsen och mixa med en mixer till sås.
- Krydda torskfiléerna med salt & peppar samt pensla med lite olja. Lägg dem på ett ugnfast fat.
- Rosta grönsakerna utom ärterna i 5-7 min. Salta & peppra efter smak och tillsätt ärterna sist.
- Sätt också in torsken i ugnen ca 5-7 min.
- Lägg upp torsken på grönsaksblandningen och fördela såsen över rätten.
Findus tipsar!
Servera gärna med ett gott bröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
633
30
35
52
7