Lättrimmad torskrygg & asiatiska grönsaksbullar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2

Lättrimmad torskrygg & asiatiska grönsaksbullar

När gav du din torsk en asiatisk twist senast? Toppa med en klick wasabi så får du garanterat fart på middagsbordets snällaste och mest älskade fisk.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2

Ingredienser

1 
förpackning 
förpackningsomslag torskrygg i påse
125 
g 
förpackningsomslag navarra broccoli
wasabi
Röd sweet chili dipp:
1 
msk 
tomatpuré
4 
msk 
sweet chili sås
Ketjap manis dipp:
2 
msk 
kinesisk soja
2 
msk 
ketjap manis soja

Förberedelser

  1. Tillaga broccolin och grönsaksbullarna enligt förpackning. 
  2. Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
  3. Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100°C i 10 min.

  4. Lägg upp torsk, grönsaksbullar och broccoli på ett fat. Krydda med chili flakes.

Findus tipsar!

Servera torskbitarna och grönsaksbullarna med dipperna och en klick wasabi.

Taggar