Dela
Dela detta recept

Lättrimmad torskrygg & asiatiska grönsaksbullar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2

När gav du din torsk en asiatisk twist senast? Toppa med en klick wasabi så får du garanterat fart på middagsbordets snällaste och mest älskade fisk.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
2
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tillaga broccolin och grönsaksbullarna enligt förpackning. 
  2. Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
  3. Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100°C i 10 min.

  4. Lägg upp torsk, grönsaksbullar och broccoli på ett fat. Krydda med chili flakes.

Findus tipsar!

Servera torskbitarna och grönsaksbullarna med dipperna och en klick wasabi.

Dela
Dela detta recept