Ingredienser
2
dl
turkisk yoghurt
0,75
tsk
salt
1
tsk
dijonsenap
1
msk
olivolja
0,3
st
citron
35
g
babyspenat
150
g
fetaost
Förberedelser
Koka eller ånga Haricot Vertsen i cirka 2 minuter tills de är knallgröna men är fortfarande mycket krispiga. Spola av dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Skiva dem fint.
Blanda ihop yoghurt, salt, dijonsenap, olja och citronskal- och saft. Vänd ner bönorna och spenaten. Mosa fetaost och tillsätt i såsen och rör till en krämig kräm.
Findus tipsar!
En krämig grön sås som passar bra till falafel med Veggie Sides.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
188
14
9
5
1