Yoghurtsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
dl
 
turkisk yoghurt
0,75 
tsk
 
salt
1 
tsk
 
dijonsenap
1 
msk
 
olivolja
0,3 
st
 
citron
35 
g
 
babyspenat
150 
g
 
fetaost

Förberedelser

  1. Koka eller ånga Haricot Vertsen i cirka 2 minuter tills de är knallgröna men är fortfarande mycket krispiga. Spola av dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Skiva dem fint.

  2. Blanda ihop yoghurt, salt, dijonsenap, olja och citronskal- och saft. Vänd ner bönorna och spenaten. Mosa fetaost och tillsätt i såsen och rör till en krämig kräm.

Findus tipsar!

En krämig grön sås som passar bra till falafel med Veggie Sides.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
188
14
9
5
1