Ingredienser
2
dl
skalade räkor
4
msk
laxrom eller annan fiskrom
2
msk
Bockhornsklöver
2
msk
havregryn
1
dl
gurka
2-3
msk
riven/finhackad ingefära
6
dl
naturell yoghurt
1
msk
flytande koncentrerad grönsaksbuljong
Salt och peppar
Förberedelser
- Lägg undan räkorna, dillen och romen.
- Rosta bockhornsklövern och havren i 200°C till de är gyllenbruna, cirka 15 min. Rör om med jämna mellanrum för att få en jämn rostning.
- Blanda/mixa resten av ingredienserna i mixer till jämn konsistens.
Servera denna fräscha, gröna smoothie direkt i skålar. Toppa med räkorna, rommen och den rostade bockhornsklövern.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
165
5
17
11
2