Dela
Dela detta recept

Sprödbakad torsk serveras med ärtmos & stuvad spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Panerad fisk och ärter i ny kombination.

En ny receptfavorit för hela familjen. Fisk när den är som bäst. Sprödbakad torsk, här serverat på en bädd av ärtmos och stuvad spenat. Självklart går rätten att servera med Ebba Ärter. Testa att göra detta supersnabba och goda recept.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Förberedelser

  1. Tillaga de sprödbakade torskfiléerna och den stuvad bladspenaten enligt anvisningarna på förpackningarna.
  2. Koka potatisen mjuk.
  3. Mosa potatisen lätt med en gaffel tillsammans med den varma mjölken och blanda i ärterna precis innan servering, salta och peppra.
Findus tipsar!

Rätten funkar lika bra med vanlig potatismos som med ärtmos.

Dela
Dela detta recept