Sprödbakad torsk serveras med ärtmos & stuvad spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Sprödbakad torsk serveras med ärtmos & stuvad spenat

Panerad fisk och ärter i ny kombination

En ny receptfavorit för hela familjen. Fisk när den är som bäst. Sprödbakad torsk, här serverat på en bädd av ärtmos och stuvad spenat. Självklart går rätten att servera med Ebba Ärter. Testa att göra detta supersnabba och goda recept.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Findus Stuvad bladspenat förpackning
300 
g 
potatis
1 
dl 
varm mjölk
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga de sprödbakade torskfiléerna och den stuvad bladspenaten enligt anvisningarna på förpackningarna.
  2. Koka potatisen mjuk.
  3. Mosa potatisen lätt med en gaffel tillsammans med den varma mjölken och blanda i ärterna precis innan servering, salta och peppra.

Findus tipsar!

Rätten funkar lika bra med vanlig potatismos som med ärtmos.

Taggar