Spenatomelett med parmesanost

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatomelett med parmesanost

Omelett med bladspenat och hyvlad parmesanost 

Den klassiska brunchrätten omelett här med mustig bladspenat och parmesanost. Det blir inte mycket enklare och godare än såhär! En utmärkt rätt när tiden inte räcker till. Receptet avser 4 omeletter.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

60 
g 
parmesanost
8 
st 
ägg
1 
förpackning 
Förpackning Findus Bladspenat
1 
dl 
vatten
smör till stekning 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Vispa upp äggen med vatten. Salt och peppra.

  2. Stek omeletterna i omgångar och rör lite med en gaffel i stekpannan så att omeletterna inte fastnar.

  3. Lägg på bladspenat och hyvlad parmesanost.

  4. Stek omeletterna tills de fått en gyllenbrun färg.

  5. Vik ihop omeletterna och servera.

Findus tipsar!

Servera en härlig grönsallad till!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
307
23
23
2
1