Jägarbiff

Jägarbiff
Findus Jägarbiff förpackning
Dagens Jägarbiff är viltfärsbiffar serverade med mustig smakrik svampsås, klyftpotatis, morötter och en klick svartvinbär. Jägarbiffen ger en härlig smak av vilt året runt. Jägarbiffen är framtagen med hjortkött som grund och kryddas sedan med enbär, fänkål, anis och kummin för att få fram de läckra smakerna av vilt. Till det serveras en mustig champinjonsås, potatis och fina, söta morötter. Sedan avslutar vi med en klick svartvinbär som kompletterar rätten perfekt. Dagens Jägarbiff är en del av Findus breda sortiment med färdigrätter som har tagits fram av våra egna kockar och matexperter. Det är bra och vällagade måltider för dig som söker en enkel lösning till lunch eller middag. Med Findus i frysen kan du alltid förvänta dig hög och jämn kvalitet. Plocka fram din favoriträtt när hungern börjar smyga sig på och värm i ugnen eller mikron, sedan är det bara att servera! Glöm inte att bli medlem i Findus Lunchklubb och samla poäng och lös in mot fina premier.

Tillaga så här

MIKRO (750 W)
1. Skär ett snitt i plastfolien och värm den djupfrysta maträtten i 7-8 minuter.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.

UGN 175ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 35-40 minuter.

VARMLUFTSUGN 150ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 40-45 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Förvaring

EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Kartong och mjuk plast.


Ingredienser

Potatis 35 %: Potatis, rapsolja, druvsocker och salt. Jägarbiff 20 %: Hjortkött, griskött, lök, ÄGG, VETEMJÖL, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, jäst, kryddor (bl a anis, fänkål, kummin), stärkelse, enbärsextrakt och rapsolja. Sås 20 %: SKUMMJÖLK, vatten, champinjoner, lök, VISPGRÄDDE, stärkelse (bla VETE), rapsolja, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), salt, morötter, tomatpuré, nötköttsbuljong, karamelliserat socker, socker, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök), kryddextrakt och svartpeppar. Grönsaker 17,5 %: Morötter. Svartvinbär 7,5 %: svartvinbärspuré, socker och stärkelse. I rätten ingår 7 % hjortkött, 6 % griskött, 17,5 % morötter, 5 % champinjoner och 4 % svartvinbärspuré. En portion (400 g) ger dig 83 g grönsaker och rotfrukter.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Ursprung

HJORTKÖTT: Uppfött och slaktat i Nya Zeeland GRISKÖTT: Uppfött och slaktat i Irland.


Allergeninformation

Gluten

Ägg

Sojabönor

MjölkAnnat

Näringsvärde per 100g

energi 483 kJ / 116 kcal
fett 4.2 g
varav mättat fett 1.3 g
kolhydrat 14 g
varav sockerarter 4.7 g
protein 4.4 g
salt 0.58 g
fiber 1.9 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Svartvinbär förstör hela maträtten.
  Svartvinbärs klicken som är på, förstör det hela. Smakade förfärligt illa om svartvinbärs grejset som var på. Ingen dålig klick utav det heller. Nej denna blir det nog inget mer utav synd för annars smakade den helt okej. Förutom svartvinbärs sylten som ni tydligen måste använda till denna rätten.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Vilseledande...
  "Jägarbiff" men finns griskött i den. Jag äter INTE griskött av principiella skäl men nu fick jag i mig det tack vare den här lådan. Dags att tänka om. Nu när jag tittar efter så är nästan alla era kötträtter innehållandes av griskött. Känner mig inte nöjd!
 • Guuu så gått
  Av Johan Svensson
  Goda biffa och fantastisk god sås
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bra grund!
  Ifrån denna rätt kan du bygga på vad du vill ha. En mycket bra byggkloss. Samtidigt helt Ok i grunden.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • God
  Jag gillar inte svamp alls, men denna svamsås är god och resten av rätten detsamma, jag gillar smakkombinationen med den lite syrliga sylten, potatis blir aldrig bra i färdigrätter men i denna rätt blir den i alla fall bästa möjliga, inte som de hemska "pommes" som finns i andra rätter. Jag är helt nöjd med denna rätt, rätt rätt till rätt pris!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Helt okej
  Helt okej rätt. Men smakerna är för tama. Såsen smakar knappt svamp. Och de skivade morötterna är inte goda. Mera smaker och kryddor, samt annan sorts grönsaker så skulle detta kunna bli en riktigt bra rätt.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Smaklös
  Helt smaklös, för första gången behövde jag salta en färdigrätt. Hjälpte föga. Det enda som smakade något var den vedervärdiga gelén som låg slängd och förstörde potatisen. Synd, jag brukar verkligen gilla Findus färdigrätter! :(
 • Vinbärselände, undvik!
  Detta kunde varit en riktig höjdare med klassiska svenska smaker - men den stora skopan "vinbär" rinner över precis allting, går inte att skrapa bort, färgar allt otäckt lila och smakar bara socker och kemikalier. Så synd.
 • Inte alls gott.
  Kändes som nå ihopslängt som katten släpat in, svampsåsen var god, rätt neutral i smaken på biffarna men svartvinbär såsen eller vad de skulle likna var vidrig. Hälften av maten flöt runt i nå lilafärgat gelevatten.
 • Ok men inte mer..
  Sås potatis och morötter = 4. Köttet = 3. Den flytande söta sörjan (sylt?) = 1. Funkar inte i micro gissar jag, blir övervärmt o tappar all konsistens. Är också för söt.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Riktigt god men utan vinbären
  En av mina favoriter tills vinbärsgelen eller vad det är hamnade i rätten. Den smakar vidrigt. Den klarar heller inte att blir micrad utan blir någon slags smet bara. Kan inte rekommendera den då vinbärssmeten förstör en hel del av rätten.
 • Mättar inte och smakar inget
  Vill se ris istället för den ständiga feta friterade potatisen som ändå är mjuk efter mikrandet Vill se nyckelhålsmärkta rätter i Findus sortiment och kryddor som förhöjer smaken
 • jägarbiff
  god o fin i smaken ..
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.