
Tillaga så här
MIKRO (750/800W)
1. Skär ett snitt i plastfolien och värm maträtten i 7-8 minuter.
2. Låt stå någon minut och rör om innan du serverar.
VARMLUFTSUGN 150ºC”
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 40-45 minuter. Låt stå någon minut och rör om innan du serverar.
UGN 175ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 40-45 minuter. Låt stå någon minut och rör om innan du serverar.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Pasta 43 % (DURUM VETEMJÖL, vatten, rapsolja), SKUMMJÖLK, brytsocker ärter 14 %, vatten, ost (cheddar 3,3 %, parmesan* 1 %) (MJÖLK), bacon 3,4 % (griskött, salt, kryddor, socker, kryddextrakt, konserveringsmedel [natriumnitrit], antioxidationsmedel [natriumaskorbat], röksmak från bokträ), grädde (MJÖLK), rapsolja, majsstärkelse, VETEMJÖL, ÄGGULA, vitlök, salt, svartpeppar, gurkmeja. *Parmigiano Reggiano DOP.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Ägg
Mjölk
Laktos
Innehåll
Krämig och smakrik – pasta har blivit en självklar favorit till både lunch och middag. Vår pennepasta tillsammans med en smakrik parmesansås med rökta baconbitar i och toppad med krispiga brytsockerärter som ger en fräsch contrast. Buon appetito!
Näringsvärde per portion (390g) | % RI* | ||
---|---|---|---|
energi (kJ) | 619 kJ | 2433 kJ | 29% |
energi (kcal) | 147 kcal | 579 kcal | 29% |
fett | 5.1 g | 20 g | 29% |
varav mättat fett | 2 g | 7.9 g | 40% |
kolhydrat | 19 g | 75 g | 29% |
varav sockerarter | 2.1 g | 8.4 g | 9% |
fiber | 1.8 g | 3.4 g | - |
protein | 5.9 g | 23 g | 46% |
salt | 0.56 g | 2.2 g | 37% |