
Tillaga så här
VARMLUFTSUGN: 210°C i 12-14 min.
(UGN 230°C i 12-14 min.)
Förvärm ugnen till 210 °C. Lägg fiskpinnarna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen i 12-14 min
AIRFRYER 180°C ca. 8 min
Förvärm Airfryern till 180 °C. Lägg den frysta fisken (8 fiskpinnar) i nätkorgen och tillaga ca 8 min. Låt stå i ca.1 min före servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Filéer av Alaska pollock* 58 % (FISK) (Gadus chalcogrammus), VETEMJÖL, vatten, rapsolja, potatisstärkelse, salt, kryddor (paprika, gurkmeja), jäst. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Fisk
Innehåll
32st Fiskpinnar gjorda på renskurna filéer av MSC-märkt Alaska pollock och panering på Findus specialbakade bröd för extra krispighet. Förpackningen med 32 stycken fiskpinnar räcker gott och väl till hela familjen och passar precis lika bra till klassiska tillbehör som potatismos och ärter, som i fish tacos.
Nyckelhål
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per portion (4g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 866 kJ | 989 kJ |
energi (kcal) | 207 kcal | 236 kcal |
fett | 9 g | 10 g |
varav mättat fett | 0.7 g | 0.8 g |
kolhydrat | 19 g | 22 g |
varav sockerarter | 1 g | 1.1 g |
fiber | 0.8 g | |
protein | 12 g | 14 g |
salt | 0.68 g | 0.76 g |