Glutenfri panerad fisk

Förpackning Findus Glutenfria frasiga fiskfiléer
SUNT OCH GOTT! Panerad fisk är ett gott, sunt och enkelt middagsval som ska kunna ätas av alla! Våra Frasiga Fiskfiléer har en unik panering som är glutenfri. Blandningen av rismjöl och kikärtsmjöl ger paneringen en spröd krispighet. Frasiga Fiskfiléer är gjorda av Alaska pollock som fiskats med stor omsorg i det kalla norra Stilla havet. De är en bra proteinkälla som är rik på omega-3 och har lågt innehåll av mättat fett. Frasiga Fiskfiléer smakar allra bäst och behåller sin frasighet om de tilllagas i ugnen. Smaklig måltid!

Tillaga så här

UGN
Värm ugnen till 225°C. Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 15-17 minuter eller tills fiskens mitt-temperatur är 60ºC.
STEKPANNA
Bryn 1 msk smör eller olja i en stekpanna. Stek den djupfrysta fisken i 10-12 minuter eller tills fiskens mitt-temperatur är 60ºC på medelhög värme. Vänd dem då och då.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst.

Ingredienser

Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (FISK) 59 % (Theragra chalcogramma), rapsolja, rismjöl 9,7 %, majsstärkelse, vatten, kikärtsmjöl 4,4 %, majsmjöl, salt, potatisstärkelse, kryddor (paprika, peppar), druvsocker, lökpulver, kryddextrakt. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Allergeninformation

Fisk

Innehåll

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

energi (kJ) 959 kJ
energi (kcal) 229 kcal
fett 12 g
varav mättat fett 1 g
kolhydrat 18 g
varav sockerarter < 0.5 g
fiber 0.6 g
protein 12 g
salt 0.99 g
selen 12 µg
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Fantastiska!
  Äntligen hittat något som är glutenfritt för mig OCH som min barn älskar! Dem är inte gluten intoleranta men älskar dessa, tycker dem är mycket godare än vanliga fiskpinnar! Rekommenderas varmt.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Mina favoriter!
  Äntligen en panerad fisk som är glutenfri och den är så god!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • För hela familjen !
  Mycket goda och frasiga ! Hela familjen gillar dom.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.