Spröda Crispies

Spröda Crispies
Förpackning Findus Spröda crispies
Panerad fisk är ett gott, sunt och enkelt middagsval. Våra spröda Crispies är saftiga fiskbitar med extra spröd panering gjorda på hållbart fiskad Alaska pollock. Väljer du Crispies till middag har du gjort ett smart val. De är en bra proteinkälla och har lågt innehåll av mättat fett. Våra Crispies blir absolut krispigast om de tillagas i ugnen. Smaklig måltid.

Tillaga så här

UGN: Värm ugnen till 225ºC. Lägg den djupfrysta fisken på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 15-17 minuter eller tills fiskens mitt-temperatur är 60ºC.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

ALASKA POLLOCK* 54 % (Theragra chalcogramma), VETEMJÖL, rapsolja, vatten, majsstärkelse, majsmjöl, VETEFIBER, salt, druvsocker, socker, vitlökspulver, kryddextrakt. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

FiskInnehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 962 kJ / 230 kcal
fett 11 g
varav mättat fett 0.8 g
kolhydrat 20 g
varav sockerarter 0.7 g
protein 12 g
salt 0.86 g
selen 11 µg
fiber 1.4 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Krispiga
    Så krispiga, perfekt för det mesta. Kör dom i ugnen, äter med sallad, har i en wrap, tacos eller bara med potatismos. Går hem hos hela familjen.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Gick hem hos barnen
    Denna är den enda fisken jag får i barnen.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.