Ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås

Ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
Att tillaga naturell fisk kan ibland vara lite av en utmaning. Ugnsbakad fiskfilé hjälper dig på traven! Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås är gjord på fiskfilé av Alaska pollock som är toppad med en fyllig sås med italienska smaker som tomat, mozzarella och örter. Perfekt för dig som vill äta mer fisk och dessutom lite sundare. Rätten har nämligen ett lågt innehåll av mättat fett och är rik på både omega-3 samt protein. Som all vår fisk är den fiskad med omsorg om vår natur och självklart MSC-märkt. Tillaga fisken i ugnen för bäst upplevelse. Prova också Ugnsbakad fisk med broccolisås!

Tillaga så här

UGN: Värm ugnen till 200ºC. Placera formen med den djupfrysta fisken på en bakplåt i mitten av ugnen. Tillaga i ca 40-45 minuter (varmluftsugn ca 35-40 minuter), tills den får fin gyllenbrun färg.
MIKRO (750 W): Placera formen med den djupfrysta fisken på en tallrik. Tillaga i ca 12-14 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* 53 % (Theragra chalcogramma). Tomatsås 45 %: Tomater, lök, paprika, FÄRSKOST, EDAMEROST, risstärkelse, rapsolja, örtkryddor (basilika, persilja, oregano), salt, vitlök, YOGHURT, YOGHURTPULVER, kryddor (bl a paprika). Topping: MOZZARELLAOST 2,1 %. I produkten ingår 19 % tomater. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Fisk

MjölkInnehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 327 kJ / 78 kcal
fett 2.4 g
varav mättat fett 1 g
kolhydrat 3 g
varav sockerarter 1.3 g
protein 11 g
salt 0.94 g
fiber < 0.5 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Väldigt god
    Av Therese Sandberg
    Supergod fiskrätt. Mycket smaker och man kan välja eget tillbehör. Blir en favorit!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.