
Tillaga så här
UGN Lägg crêpes i en ugnsfast form. Värm ugnen till 175-200°C. Pensla gärna crêpes med lite smält smör eller margarin och strö över lite riven ost. Gratinera mitt i ugnen 25-30 minuter.
MIKRO (750 W)Lägg crêpes på en tallrik eller i en form. Strö gärna över riven ost. Värm crêpes på hög effekt 4-5 minuter. 2 crêpes värmes i 1-1½ minut. Vrid tallriken efter halva tiden. Låt stå ett par minuter så att värmen fördelar sig.
STEKPANNA Låt crêpes ligga framme ca 15 minuter före tillagningen. Bryn smör eller margarin i en stekpanna. Lägg crêpes i stekpannan och stek runt om på medelstark värme 8-10 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
KÄRNMJÖLK, MJÖLK, VETEMJÖL, ÄGG, RÄKOR* (Pandalus borealis) 11 %, vatten, GRÄDDE, rapsolja, stärkelse, lök, tomatpuré, dill 0,9 %, salt, SMÖR, RÄKEXTRAKT, FISKPULVER, socker, lökpulver, vitpeppar och arom. *Fiskade i Nordostatlanten (Barents Hav, Norska Havet, Spetsbergen eller Björnön).
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Kräftdjur
Ägg
Fisk
Mjölk
Annat
I Findusköket samsas det traditionellt svenska med smaker från olika kulturer. Våra crêpes hämtar inspiration från Frankrike och ger dig en känsla av Paris på bara några minuter, hemma i ditt eget kök. En lyx du enkelt kan unna dig i vardagen.
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per 100g
energi | 615 kJ / 147 kcal |
fett | 5.6 g |
varav mättat fett | 2.8 g |
kolhydrat | 17 g |
varav sockerarter | 3.1 g |
protein | 6.4 g |
salt | 1 g |
fiber | 1.2 g |