förpackningsomslag av baby morötter
Babymorötter är små söta delikatesser som passar perfekt till mellanmål och snacks precis som de är eller som ett smakligt tillbehör till de flesta måltider. Findus Babymorötter har en fin härlig sötma och fruktiga dofter. Runda och vackra, färdiga att skänka elegans, färg och smak till såväl husmanskost som asiatiska wokar eller matiga sallader. Enkelt att ta direkt ur frysen för att tina när du känner dig sugen och spara till fler tillfällen.Enkelt att ta direkt ur frysen för att tina när du känner dig sugen och spara till fler tillfällen.

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till ½ påse morötter). Häll i morötterna, ta av kastrullen från plattan. Låt stå i 2 min och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll upp morötterna i insatsen och låt ångas under lock i 6 min. Rör om efter halva tiden.
STEKPANNA Hetta upp 1 msk olja eller margarin i en stekpanna. Tillsätt de djupfrysta morötterna och låt dem fräsa 6-8 minuter. Rör om då och då.
MIKRO Lägg de djupfrysta morötterna (½ påse) i en skål och tillsätt 1-2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm på full effekt i 6 min, vid 850 W värm i 5 min.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvällda babymorötter.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 137 kJ / 33 kcal
fett 0.7 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 4.4 g
varav sockerarter 4.1 g
protein 0.6 g
salt 0.15 g
Vitamin A 710 µg (88.0%*)
fiber 3.3 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
Bli den första att skriva en recension om produkten!