Köttsoppa med grönsaker

Köttsoppa med grönsaker
köttsuppa i burk
Sveriges mest sålda soppa heter Findus Köttsoppa. Köttet består av 100% nötkött och utgör tillsammans med grönsakerna denna härliga soppa. Soppan innehåller utöver nötköttet, morötter, lök, palsternacka, ärter, vitkål, purjolök, bönor och mycket mer. Vi rekommenderar vår köttsoppa med grönsaker att serveras med ett grovt bröd och en vällagrad ost. Späds enkelt med vatten och värms upp i antingen mikro eller kastrull. En praktisk köttsoppa på burk som räcker till hela fyra personer och som är perfekt att ha hemma i skafferiet när fantasin inte riktigt finns där. Passar perfekt som middag mitt i veckan. Prova den idag!

Tillaga så här

MIKRO (750 W):
Blanda med 5 dl vatten. Värm i skål med lock på full effekt i 6-8 minuter. Rör om då och då.
KASTRULL
Blanda med 5 dl vatten. Koka upp.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING: Öppnad burk kan förvaras med lock i kylskåp ca 2 dygn.


Ingredienser

Vatten, morötter, nötkött, lök, palsternackor, ärter, vitkål, purjolök, kålrötter, bönor, salt, ROTSELLERI, jästextrakt, arom, palmolja, kokosolja, solrosolja, färgämne (sockerkulör), kryddor, kryddextrakt och stärkelse. 54 % grönsaker och 16 % nötkött.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

SelleriInnehåll

Näringsvärde per 100g

energi 150 kJ / 35 kcal
fett 0.7 g
varav mättat fett 0.2 g
kolhydrat 3 g
varav sockerarter 2 g
protein 3.5 g
salt 1.8 g
fiber 2 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Matig och smaklig
  Min far tycker mycket om den. Han har svårt att tugga och kan därför inte äta t ex frysta soppor med hårda grönsaker. Denna är en av hans favoriter.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Middagsräddare!
  Mycket god soppa som jag alltid ser till att ha hemma. Förstärker den med lite extra buljong, timjan och peppar, perfekt både som middag eller lunch.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Vilseledande
  Av Karl-Olof
  Väldigt god soppa, men skulle vara betydligt godare om den var som bilden på burken visar. På bilden är det rejäla köttbitar och grönsakerna är inte alls lika sönderkokta som de är i soppan. Det går inte ens att se vad det är för grönsaker i den. Toppen om den var som bilden visar, du skulle jag ge den en femma!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.