Ugnsbakad fisk med tomat & tagliatelle

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

250 
g
 
mixsallad
2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
3 
msk
 
olivolja
100 
g
 
parmesanost
1 
st
 
citron
20 
st
 
körsbärstomater
30 
g
 
pinjenötter
500 
g
 
pasta
 
tagliatelle
salt och peppar 
pesto 

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka tagliatelle enligt förpackningen. Häll av vattnet och vänd ner 4 msk pesto.

  3. Dela tomaterna, riv parmesan och pressa ur saften från citronen.

  4. Lägg salladen i en skål och blanda med citronsaft och olivolja. Riv över parmesan och addera tomater samt rostade pinjenötter. Avsluta med lite flingsalt och svartpeppar.

Findus tipsar!

Prova gärna vår ärtpesto!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
955
36
49
103
9