Ingredienser
250
g
mixsallad
3
msk
olivolja
100
g
parmesanost
1
st
citron
20
st
körsbärstomater
30
g
pinjenötter
500
g
pasta
tagliatelle
salt och peppar
pesto
Förberedelser
Tillaga fisken i ugnen enligt anvisning på förpackningen.
Koka tagliatelle enligt förpackningen. Häll av vattnet och vänd ner 4 msk pesto.
Dela tomaterna, riv parmesan och pressa ur saften från citronen.
Lägg salladen i en skål och blanda med citronsaft och olivolja. Riv över parmesan och addera tomater samt rostade pinjenötter. Avsluta med lite flingsalt och svartpeppar.
Findus tipsar!
Prova gärna vår ärtpesto!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
955
36
49
103
9