Tacos med spenatpinnar, mangosalsa & avokado

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Green Cuisine Spenatpinnar
Mangosalsa 
1 
st
 
mango
100 
g
 
majs
0,5 
st
 
gurka
0,5 
st
 
lime, juice
0,5 
st
 
salladslök
12 
st
 
körsbärstomater
salt och peppar 
Chilimajo 
0,5-1 
tsk
 
sambal oelek
1 
st
 
avokado
200 
g
 
sallad
1 
förpackning
 
små tortillas
färsk koriander 

Förberedelser

  1. Tillaga Spenatpinnar och majs enligt anvisning på förpackningarna.

  2. Skär mango, gurka och tomat i små bitar. Hacka salladslöken fint.

  3. Blanda samman mango, gurka, tomat och salladslök med majsen och limesaft. Smaka av med salt och peppar.

  4. Rör ihop majonnäs och sambal oelek till en chilimajo. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite limesaft.

  5. Dela avokadon i små bitar.

  6. Värm tortillas enligt anvisning på förpackningen.

  7. Lägg sedan de krispiga spenatpinnarna i tortillas tillsammans med sallad, salsa, chilimajo och toppa med koriander.

Findus tipsar!

Servera salsan, chilimajo och de andra tillbehören i skålar och låt var och en bygga sin egen taco.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
694
49
9
53
6