Ingredienser
2
dl
crème fraiche 34 %
1/2
dl
gräddfil
1
st
liten färsk lök, finhackad
1
st
citron, rivet skal från hela + 1 tsk citronsaft
2
msk
dill
salt & svartpeppar efter smak
50
g
löjrom (eller annan rom)
chips till servering
Förberedelser
- Skär bort blasten från löken, ansa och fin-finhacka den.
- Blanda samman crème fraiche, gräddfil och blanda i den finhackade löken.
- Riv i citronskal från en hel citron och pressa i citronsaften.
- Blanda i dillen, smaka upp med salt & nymalen svartpeppar.
- Häll upp dippen på ett halvdjupt fat och klicka ut löjrommen. Dekorera med en kvist dill!
Findus tipsar!
Passar även som tillbehör till sommarens grillmiddag.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
292
19
5
26
2