Chicken with Peanut Sauce

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

400 g kycklinglårfilé  
0,5 dl japansk soja     
0,5 dl vatten     
0,5 dl risvinäger/balsamvinäger     
1 dl jordnötssmör     
2 msk sesamolja     
1 msk strösocker     
1 st juice av lime     
2 msk olja  
koriander  
4 port ris 

Förberedelser

  1. Vispa ihop ingredienserna till såsen: 0,5 dl japansk soja, 0,5 dl vatten, 0,5 dl risvinäger/ balsamvinäger, 1 dl jordnötssmör, 2 msk sesamolja, 1 msk strösocker, 1 st juice av lime. 

  2. Dela 400 g kycklinglårfilé i mindre bitar. 

  3. Hetta upp 2 msk olja i en wok eller stekpanna och stek kycklingen på hög värme ca 4–5 minuter så den blir klar och tillsätt 450 g wokgrönsaker och stek ytterligare i ca 4–5 minuter. 

  4. Sänk värmen och tillsätt såsen och hetta upp. 

  5. Strö över hackad koriander vid servering. Servera med ris.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!