VAD ÄR GREEN CUISINE?

Green Cuisine är ett koncept för att göra det enklare att äta schysst och växtbaserad mat. Ett koncept och produktsortiment för alla som vill äta mer grönt och vegetariskt och göra rätt för sig själva, sin familj och planeten. God och klimatsmart mat - powered by plants! Intresserad av att veta vad Green Cuisine innehåller näringsmässigt? Läs mer här!

 

HUR TILLAGAR MAN GREEN CUISINE?

Det ska vara lätt att äta grönt och växtbaserat. Med Green Cuisine kan du enkelt tillaga olika växtbaserade komponenter hemma. Falafeln, Quinoa- och sötpotatisbiffarna, Spenatpinnar, Grönsakspinnar samt Schnitzel går enkelt att tillaga både i ugn och stekpanna. Green Cuisine Bowls behöver endast 7 minuter i mikron, Chili sin Carne 8-10 minuter och Linguine Bolognese behöver 10-14 minuter i mikron. Snabbt, gott och klimatsmart!

 

VAD ÄR ÄRTPROTEIN?

Ärtprotein är en vegansk råvara gjord på texturerat protein från ärter, vilket ger den dess unika konsistens och struktur. Ärtprotein är rikt på protein och har en neutral smak som passar att kombinera i oändlighet. Det gör det enkelt att skapa en mängd mättande vegetariska rätter. Tack vare ett lågt utsläpp av CO2 är ärtprotein dessutom klimatsmart. Gott, hållbart och hälsosamt.