Fish & Crisp med ärtröra och tomatsalsa

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish & Crisp med ärtröra och tomatsalsa

Fish & Crisp Gourmetfiléer i tortillabröd med ärtröra och tomatsalsa

En krispigt god fisktaco med vår storsäljare Fish & Crisp Gourmetfiléer, serverade i tortillabröd med en krämig ärtröra gjord på våra svenska Ebba ärter.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

12 
st 
tortillabröd
0,5 
dl 
smetana
1 
st 
chili
2 
st 
lime
4 
st 
tomater
0,5 
st 
gurka
0,5 
st 
rödlök
1 
dl 
koriander
2 
msk 
olivolja
1 
tsk 
råsocker
70 
g 
salladsmix
salt och peppar

Förberedelser

Ärtröra:

  1. Värm upp de frysta ärterna och låt de bli nedkylda.

  2. Mixa de nedkylda ärterna med smetana, en halv hackad chili och smaksätt med en halv pressad lime.

  3. Salta och peppra efter smak.

Tomatsalsa:

  1. Tärna tomat och gurka i små fina tärningar.

  2. Finhacka rödlök, en halv chili och koriander.

  3. Blanda samman alla ingredienser, tomat, gurka, rödlök och chili med olivolja, en halv pressad lime och råsocker.

  4. Smaka av med salt och peppar.

Fish & Crisp:

  1. Tillaga Fish & Crisp Gourmetfiléer enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Bred ut en klick av ärtröran på tortillabröd och lägg på salladsmix.

  3. Skiva Fish & Crisp Gourmentfiléer i avlånga bitar och lägg på salladsmixen tillsammans med en klick tomatsalsa.

  1. Toppa med koriander och en klyfta lime.

Findus tipsar!

Findus Glutenfria Frasiga Fiskfiléer går perfekt att byta till om man vi anpassa rätten till glutenintoleranta.

Taggar