Ingredienser
8
st
tortillabröd
100
g
krispig sallad, finstrimlad
0,5
st
finstrimlad gurka
1
st
avokado
1
dl
creme fraiche eller smetana
1
dl
majs
0,5-1
msk
Sriracha majo sauce
1
st
lime i fyra klyftor
persilja
ärtskott
salt o nymald vitpeppar
Förberedelser
Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.
Förbered alla grönsakerna och klyfta limen.
Blanda avokadon med smetana/crème fraiche och smaksätt med lite salt o peppar.
Koka upp majs enligt anvisning på förpackning. Blanda sedan majskornen med sriracha majo sauce. Smaka av med lite salt och justera styrkan med sriracha majo sauce.
Lägg ut tortillabröden och fyll dem med grönsakerna och två fiskpinnar. Vik ihop och lägg upp dem tillsammans med en klyfta lime och lite grönt (persilja/koriander/ärtskott).
Findus tipsar!
Servera allt i skålar och låt var och en bygga sina fisk tacos.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
744
38
23
74
5