Fiskpinne tacos med guacamole och majsröra

Fiskpinnetacos med guacamole, majsröra & ärtskott
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisktacos på Frasiga fiskpinnar

Ännu en variant på vår älskade fish taco. Denna gång med Frasiga fiskpinnar, guacamole och en majsröra med sting. Busenkelt men så himla gott! Kan detta bli en ny fredagsfavorit kanske?

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered alla grönsakerna och klyfta limen.

  3. Blanda avokadon med smetana/crème fraiche och smaksätt med lite salt o peppar.

  4. Koka upp majs enligt anvisning på förpackning. Blanda sedan majskornen med sriracha majo sauce. Smaka av med lite salt och justera styrkan med sriracha majo sauce.

  5. Lägg ut tortillabröden och fyll dem med grönsakerna och två fiskpinnar. Vik ihop och lägg upp dem tillsammans med en klyfta lime och lite grönt (persilja/koriander/ärtskott).

Tips!

  • Servera allt i skålar och låt var och en bygga sina fisk tacos.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Frasiga Fiskpinnar
8 
st
 
tortillabröd
100 
g
 
krispig sallad, finstrimlad
0,5 
st
 
finstrimlad gurka
1 
st
 
avokado
1 
dl
 
creme fraiche eller smetana
1 
dl
 
majs
0,5-1 
msk
 
Sriracha majo sauce
1 
st
 
lime i fyra klyftor
persilja
ärtskott
salt o nymald vitpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält