Fröbakad fisk med krossad potatis och stuvad spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st
 
potatisar
 
stora
olivolja eller rapsolja 
några kvistar timjan 
1 
förpackning
 
Stuvad spenat
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 250 grader.

  2. Koka potatisen i 15 minuter.

  3. Krossa sedan potatisen med en sked. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.

  4. Lägg sedan potatisen på en plåt med ett bakplåtspapper. Ringla över olja.

  5. Sänk temperaturen på ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  6. Strö över timjan, salt och peppar när potatisen är klar.

  7. Värm spenaten enligt anvisning på förpackningen.

  8. Servera fisken till spenaten och potatisen.

Findus tipsar!

Avsluta gärna med att pressa lite citron över fisken!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
224
11
24
7
2