Fröbakad fisk med krossad potatis och stuvad spenat

Fröbakad fisk med krossad potatis och stuvad spenat
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fröbakad fisk med krämig stuvad spenat

Krispig fröbakad fisk med krämig stuvad spenat är svårt att inte gilla. Genom att servera krossad potatis till får rätten det där lilla extra som är svårt att motstå. Smaklig måltid!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 250 grader.

  2. Koka potatisen i 15 minuter.

  3. Krossa sedan potatisen med en sked. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.

  4. Lägg sedan potatisen på en plåt med ett bakplåtspapper. Ringla över olja.

  5. Sänk temperaturen på ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  6. Strö över timjan, salt och peppar när potatisen är klar.

  7. Värm spenaten enligt anvisning på förpackningen.

  8. Servera fisken till spenaten och potatisen.

Dricks!

  • Avsluta gärna med att pressa lite citron över fisken!

Ingredienser

Ingredienslista

8 
st
 
potatisar
 
stora
olivolja eller rapsolja 
2 förpackningar 
Fröbakade fiskfiléer, pumpafrö MSC
några kvistar timjan 
1 
förpackning
 
Stuvad Spenat
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält