Fröbakad fisk med krossad potatis och stuvad spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fröbakad fisk med krossad potatis och stuvad spenat

Fröbakad fisk med krämig stuvad spenat

Krispig fröbakad fisk med krämig stuvad spenat är svårt att inte gilla. Genom att servera krossad potatis till får rätten det där lilla extra som är svårt att motstå. Smaklig måltid!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 förpackningar 
8 
st 
potatisar
 stora
olivolja eller rapsolja 
några kvistar timjan 
1 
förpackning 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 250 grader.

  2. Koka potatisen i 15 minuter.

  3. Lägg sedan potatisen på en plåt med ett bakplåtspapper. Ringla över olja.

  4. Krossa sedan potatisen med en sked. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.

  5. Strö över timjan, salt och peppar när potatisen är klar.

  6. Sänk temperaturen på ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  7. Värm spenaten enligt anvisning på förpackningen.

  8. Servera fisken till spenaten och potatisen.

Findus tipsar!

Avsluta gärna med att pressa lite citron över fisken!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
224
11
24
7
2