Ingredienser
1
msk
olivolja
2
dl
lättcreme fraiche
1
st
finhackad schalottenlök
1 1/2
msk
finrivet citronskal
1
tsk
Salt
1
krm
peppar
2
dl
skalade räkor till garnering
färsk dill för dekoration
Förberedelser
- Sjud filéerna försiktigt i lätt saltat vatten, ca 4-6 min, använd gärna termometer, vi rekommenderar en temperatur på 54 grader
- Hacka schalottenlöken och fräs i 1 msk olivolja
- Blanda i tinad bladspenat, lättcrème fraiche och det rivna citronskalet
- Smaksätt med salt och peppar och låt spenatcrèmen bli varm
- Lägg den pocherade fisken på en bädd av spenatcrème och dekorera med räkor och färsk dill
Findus tipsar!
Servera med kokt potatis för en matigare rätt.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
170
5
25
3
2