Ingredienser
200
g
sparris
500
g
räkor med skal eller 250 gr räkor utan skal
25
g
hackad chili
1
st
vitlöksklyfta, riven
1
st
lime, pressad saft och rivet skal
2
msk
olivolja
70
g
salladsblad (t.ex. maché eller ruccola)
20
g
rödbetsgroddar till garnering
Salt
Förberedelser
Skär sparrisen i mindre bitar, spara knopparna till garnering.
Blanda sparrisen med räkor, chili, vitlök, limesaft och rivet skal samt olivolja och salt.
Varva räkblandningen med salladsblad i glas. Toppa med rödbetsgroddar och svarta sesamsfrön.
Findus tipsar!
Servera gärna tillsammans med rostat vitlöksbröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
212
8
25
9
2