Ingredienser
Förberedelser
Dillbuljong:
Skala vitlöken och ingefäran och skär i skivor.
Skär citrongräset i tunna skivor.
Fräs vitlök och ingefära i lite olivolja.
Tillsätt misopastan, risvinägern och vattnet. Koka upp och låt sjuda i cirka 5 minuter.
Mixa buljongen med dill, Findus Ebba-ärter och smör.
Smaksätt med salt och peppar.
Sätt ugnen på 130 grader.
Tina torsken och torka av med papper, lägg torskryggen i en ugnsform och pensla med lite olivolja och smaksätt med havssalt.
Baka torsken i ugnen i ca 12-15 minuter tills fisken är lagom skivig och fast. Om du använder termometer så sikta på 55 grader i innertemperatur för en riktigt fin och saftig fisk.
Lägg torsken i djupa, varma tallrikar och skeda den varma buljongen över. Servera med kokt potatis och gröna Ebba-ärter till.
Findus tipsar!
Servera gärna med ett gott bröd till.
-
Gott men några missarDet var gott men hade räckt med ett paket dill tycker jag. Det står inte när risvinägern ska blandas i buljongen i beskrivningen. Där nämns även citrongräs i beskrivningen men det finns inte med på ingrediens listan. Med dom ändringarna så blir det nog perfekt!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.