Ingredienser
Ugnsrostade rotfrukter:
2
st
polkabetor
2
st
rödlök
2
msk
rapsolja eller olivolja
några kvistar timjan
flingsalt
Citronsås:
2
dl
crème fraiche
1
st
citron
saft och zest
1
tsk
honung
flytande
Förberedelser
Skölj polkabetorna och skär dem i små klyftor. Skala och skär löken i klyftor. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olja och lägg på timjan.
Lägg även rotfruktsstripsen på samma plåt.
Sätt ugnen på 225 grader.
Sätt in i ugnen i ca 25 minuter. Ta ut och strö över flingsalt.
Vispa crème fraîche och tillsätt därefter citronsaft, citronzest samt honung. Smaka av med salt.
Tillaga de fröbakade fiskfiléerna enligt anvisning på förpackningen.
Lägg upp rotfrukterna på tallrikarna och lägg därefter på fisken. Servera med en klick sås på varje tallrik.
Findus tipsar!
Glöm inte att pressa lite extra citron över fisken!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
410
23
26
21
5