Fylld bresaola med honungsglacerad brysselkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fylld bresaola med honungsglacerad brysselkål
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

500 
g 
förpackningsomslag brysselkål
3 
msk 
smör
3 
msk 
honung
Salt och peppar
8 
st 
Bresaola
Fyllning:
2 
dl 
färskost
½ 
förpackning 
Findus Våra finaste Persilja förpackning
2 
krm 
malen brödkummin
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen och sätt på kylning. 
  2. Stek brysselkålen gyllenbrun i smör och ringla över honungen.
  3. Lägg 1 msk fyllning på varje skiva Bresaola och rulla ihop

Findus tipsar!

Stick en tandpetare igenom Bresaolarullen och toppa med en brysselkål
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!