Grillad kycklingfilé med Quinoamix

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st
 
kycklingfiléer
3 
msk
 
honung
1 
st
 
vitlöksklyfta
1 
msk
 
färsk riven ingefära
Salt och peppar
Mangoaioli: 
1 
st
 
äggula
1,5 
dl
 
matolja
1[Edit text here] 
dl
 
fryst mango
1/2 
citron
Salt och peppar
1 
förpackning
 
1 
tsk
 
strimlad chili
1 
dl
 
färsk koriander

Förberedelser

Grillad kycklingfilé:

  1. Blanda honung med riven ingefära och finhackad vitlök.
  2. Grilla den marinerade kycklingen, ca åtta minuter på varje sida.
  3. Ringla den smaksatta honungen över kycklingfiléerna. Salta och peppra efter smak.

Mangoaoili:

  1. Lägg äggulan i en skål och vispa försiktigt ner matolja. Börja med en svag stråle och öka lite efterhand som aiolin tjocknar.
  2. Blanda ner mangopurén i aiolin och smaka av med lite citronsaft. Salta och peppra efter smak.
  3. Lägg den tinade mangon i en skål och mixa med hjälp av en handmixer till en slät puré.

Veggie Sides:

  1. Stek upp Quinoamix enligt anvisningar på förpackningen. Krydda efter smak.

  2. Servera grillad kycklingfilé med Quinoamix och mangoaioli. Toppa med strimlad chili och färsk koriander.

    Findus tipsar!

    Toppa middagen med torrostade jordnötter.

    VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
    Skriv en recension
    Personlig infomation
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Din recension
    Skriv en recension
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Bli den första att skriva en recension om receptet!