Spenatsoppa med kokt ägg

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatsoppa med kokt ägg

Snabb spenatsoppa med kokt ägg

Soppa på tre ingredienser? Ja, du hörde rätt! Här är en smakrik men mycket enkel spenatsoppan som går snabbt att slänga ihop. Addera ett kokt ägg på toppen och soppan är redo att avnjutas!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Förpackning Findus Hackad spenat
1 
st 
gul lök
4 
st 
ägg
2-3 
dl 
vatten
olivolja 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Hacka löken och fräs i kastrull med lite olja.

  2. Koka äggen i ca 6-7 minuter. Skölj sedan äggen i kallt vatten för att lättare kunna skala dem.

  3. Dela sedan äggen på mitten.

  4. Häll upp soppan i skålar och servera med de kokta äggen.

  5. Tillsätt den hackade spenaten och späd med vatten.  Smaka av med salt och peppar.

Findus tipsar!

Servera gärna ett gott surdegsbröd till soppan.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
141
10
10
3
2