Spenatsoppa med kokt ägg

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Stuvad spenat
1 
st
 
gul lök
4 
st
 
ägg
2-3 
dl
 
vatten
olivolja 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Koka äggen i cirka 6-7 minuter. Skölj sedan äggen i kallt vatten för att lättare kunna skala dem.

  2. Dela sedan äggen på mitten.

  3. Hacka löken och fräs i kastrull med lite olja.

  4. Tillsätt den hackade spenaten och späd med vatten. Smaka av med salt och peppar.

  5. Häll upp soppan i skålar och servera med de kokta äggen.

Findus tipsar!

Servera gärna ett gott surdegsbröd till soppan.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
141
10
10
3
2