
Tillaga så här
TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST. MÅSTE TILLAGAS.
VARMLUFTSUGN: 225°C i ca.12 min.
(UGN 225°C i ca. 14 min.)
Förvärm ugnen till 225 °C. Lägg fiskpinnarna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen i ca. 12 min.
Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.
STEKPANNA ca.8 min
Stek de djupfrysta fiskpinnarna i ca. 8min på medelvärme. Vänd då och då.
Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Filéer av Alaska pollock* 65 % (FISK) (Theragra chalcogramma), rapsolja, mjöl (ris, kikärts), vatten, stärkelse (potatis, majs, ärt), ris semolina, salt, potatisflingor, ärtfiber. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Fisk
Innehåll
Våra GLUTENFRIA FISKPINNAR har en spröd glutenfri panering av rismjöl och kikärtsmjöl.
Nyckelhål
Fri från Gluten
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per portion (120g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 831 kJ | 997 kJ |
energi (kcal) | 198 kcal | 238 kcal |
fett | 9 g | 11 g |
varav mättat fett | 0.8 g | 1 g |
kolhydrat | 16 g | 19 g |
varav sockerarter < | 0.5 g | 0.5 g |
fiber | 0.6 g | 0.7 g |
protein | 13 g | 16 g |
salt | 0.86 g | 1.03 g |