Glutenfria fiskpinnar

Banner i trä
Testa våra Findus glutenfria fiskpinnar med panering av rismjöl & kikärtsmjöl, rika på omega 3 och lätta att tillaga. Gjorda på MSC-märkt Alaska pollock.

Tillaga så här

TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST. MÅSTE TILLAGAS.
VARMLUFTSUGN: 225°C i ca.12 min.
(UGN 225°C i ca. 14 min.)
Förvärm ugnen till 225 °C. Lägg fiskpinnarna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen i ca. 12 min.

Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.

STEKPANNA ca.8 min
Stek de djupfrysta fiskpinnarna i ca. 8min på medelvärme. Vänd då och då.

Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Filéer av Alaska pollock* 65 % (FISK) (Theragra chalcogramma), rapsolja, mjöl (ris, kikärts), vatten, stärkelse (potatis, majs, ärt), ris semolina, salt, potatisflingor, ärtfiber. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. 

Allergeninformation

Fisk

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Fri från Gluten

Fri från Gluten

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per portion (120g)
energi (kJ) 831 kJ 997 kJ
energi (kcal) 198 kcal 238 kcal
fett 9 g 11 g
varav mättat fett 0.8 g 1 g
kolhydrat 16 g 19 g
varav sockerarter < 0.5 g 0.5 g
fiber 0.6 g 0.7 g
protein 13 g 16 g
salt 0.86 g 1.03 g

Lägg till recension

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält