Glutenfria fiskpinnar

Banner i trä
Testa våra Findus glutenfria fiskpinnar med panering av rismjöl & kikärtsmjöl, rika på omega 3 och lätta att tillaga. Gjorda på MSC-märkt Alaska pollock.

Tillaga så här

TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST. MÅSTE TILLAGAS.
VARMLUFTSUGN: 225°C i ca.12 min.
(UGN 225°C i ca. 14 min.)
Förvärm ugnen till 225 °C. Lägg fiskpinnarna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen i ca. 12 min.

Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.

STEKPANNA ca.8 min
Stek de djupfrysta fiskpinnarna i ca. 8min på medelvärme. Vänd då och då.

Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Filéer av Alaska pollock* 65 % (FISK) (Theragra chalcogramma), rapsolja, mjöl (ris, kikärts), vatten, stärkelse (potatis, majs, ärt), ris semolina, salt, potatisflingor, ärtfiber. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Allergeninformation

Fisk

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Fri från Gluten

Fri från Gluten

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per portion (120g)
energi (kJ) 831 kJ 997 kJ
energi (kcal) 198 kcal 238 kcal
fett 9 g 11 g
varav mättat fett 0.8 g 1 g
kolhydrat 16 g 19 g
varav sockerarter < 0.5 g 0.5 g
fiber 0.6 g 0.7 g
protein 13 g 16 g
salt 0.86 g 1.03 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om produkten!