Tillaga så här
VARMLUFTSUGN 200°C i ca. 20 min (UGN 220°C i ca. 20 min)
1. Förvärm ugnen till 200°C.
2. Lägg den fröbakade fisken på en plåt med bakplåtspapper.
3. Värm mitt i ugnen i ca. 20 minuter.
MÅSTE TILLAGAS. Kontrollera att maten är genomvarm innan servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Alaska Pollock* (FISK) 61 % (Theragra chalcogramma), VETEMJÖL, linfrö 7 %, solrosfrö 7 %, vatten, rapsolja, jäst, salt, SENAPSPULVER, svartpeppar, gurkmeja, citronolja. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Fisk
Senap
Innehåll
Findus Fröbakade Fiskfiléer är renskurna fiskfiléer panerade med linfrö och solrosfrö. En helt ny smakupplevelse som på bara 20 minuter går från frysen till middagsbordet. Findus förbakad fisk är renskurna filéer av Alaska Pollock och är en sund källa till protein, har lågt innehåll av mättat fett samt innehåller omega-3 fettsyror. Som all fisk från Findus är den fiskad med omsorg om vår natur och självklart MSC-märkt. Fröbakade fiskfiléer med linfrö är perfekta för en god och vällagad middag. Smaklig måltid!
MSC-märkt fisk
energi (kJ) | 878 kJ |
energi (kcal) | 210 kcal |
fett | 12 g |
varav mättat fett | 1.1 g |
kolhydrat | 10 g |
varav sockerarter | 0.5 g |
fiber | 3.2 g |
protein | 14 g |
salt | 0.8 g |