Sprödbakade torskfiléer

Förpackning Findus Sprödbakade torskfiléer
Panerad fisk är ett sunt, gott och enkelt alternativ till middag! Findus Sprödbakade torskfiléer är gjorda på renskuren torsk som fiskats med omsorg i Nordostatlanten. Bra proteinkälla då de innehåller omega 3 samt lågt innehåll av mättat fett. Findus Sprödbakade torskfiléer smakar som allra bäst om de tillagas i ugnen. Smaklig måltid!

Tillaga så här

UGN 225ºC
Värm ugnen till 225ºC. Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 15-17 minuter eller till fiskens mitt-temperatur är 60ºC.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Renskurna filéer av TORSK* 56 % (Gadus morhua), VETEMJÖL, rapsolja, vatten, majsstärkelse, majsmjöl, salt, VETEFIBER, socker, druvsocker, vitlökspulver, kryddextrakt. *Fiskad i Nordostatlanten (Barents Hav, Norska Havet, Spetsbergen eller Björnön). Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Allergeninformation

Gluten

Fisk

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

energi (kJ) 922 kJ
energi (kcal) 220 kcal
fett 9.5 g
varav mättat fett 0.7 g
kolhydrat 21 g
varav sockerarter 0.7 g
fiber 1.2 g
protein 12 g
salt 0.69 g
selen 13 µg
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Usch!
  Smaklös "degklump" med minimalt med fisk inuti. Panering och mjöl? i överflöd. Denna produkt som var så god förr. Uffe med instämmande fru
 • Besviken
  Har alltid tyckt att era sprödbakade torskfiléer varit jättegoda men blev så besviken när jag åt dem härom dagen. Smaklösa och inte alls den fröjd att äta som det brukar vara. Har ni ändrat i receptet? Min man tyckte likadant, jag trodde först att jag tappat smaksinnet.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Byt paneringstyp!
  Ersätt denna tunga, tjocka pankopanering med en lättare, som den på era lättpanerade fiskfileér så gör ni den fina torsken mycket godare.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Var är fisken?
  Så besviken. Bestod enbart av panering, ca 5 mm på var sida om det som skulle föreställa torskfilén. Innehållsförteckningen är vilseledande, står det ska vara 56 % torskfilé men det är snarare 25 %. Smaklöst dessutom. Köp Icas istället, där får du mer fisk för pengarna. Hur 17 kan man ta så hutlöst betalt för 4 skivor panering? Gör om, gör bättre!
 • Fantastisk!
  Går alltid hem hos hela familjen.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Favorit
  Älskad av barnen! Och vi vuxna är också barnsligt förtjusta. Mkt god. :)
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bra produkt
  Jag har dessa filéer i frysen ofta, de är bra till en snabb fiskburgare också om man inte har lust med en hel middag.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.