
Tillaga så här
I VARMLUFTSUGN 200°C
Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 35-40 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.
I HUSHÅLLSUGN 225°C Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 50-55 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
MOS 43 %: Kokt potatis, MJÖLKPULVER, solrosolja, ÄGGULA, SMÖR, salt och svartpeppar. FISK 27 %: Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (Theragra chalcogramma). SÅS 30 %: SKUMMJÖLK, solrosolja, stärkelse (VETE och majs), citronjuice, dill 0,9 %, salt, SKUMMJÖLKSPULVER och vitpeppar. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar. *Fiskad i Nordvästra Stilla havet.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Ägg
Fisk
Mjölk
Innehåll
Fisk till Middag -enkelt och gott! Fisk är ett enkelt och gott middagsval! Våra fiskgratänger är gjorda på fiskfiléer av Alaska pollock. Runt fisken har vi spritsat ett gott potatismos som tillagats från grunden. Fisken är täckt med en god och krämig dillsås. Findus Fiskgratäng Dill introducerades 1960 och var den första djupfrysta fiskgratängen som erbjöds svenska hem.
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per 100g
energi | 455 kJ / 109 kcal |
fett | 4.5 g |
varav mättat fett | 0.9 g |
kolhydrat | 10 g |
varav sockerarter | 2.1 g |
protein | 6.7 g |
salt | 0.86 g |
fiber | 0.6 g |
-
Godaste i SverigeDenna färdigrätt har hängt med länge. Är utan tvekan den godaste, enligt min åsikt. Alltid jämn, hög kvalitet, med fantastisk sås. De senaste 20 åren har jag ätit den regelbundet. Tror jag fått 1 benbit 1 gång under denna tiden, jämfört med andra märken där det är benbitar i var och varannan middag. Rekommenderas varmt! 10/10!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Observera glutenBjuden på något gott. Kan ni tänka er att göra gratängerna glutenfria?Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Mycket godDenna är god.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Observera Mosen och barrenMosen var bränd, och barr på fisken? Kan ni tänka er att göra en mos och barrfri gratäng, tack!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Torr fiskNä, det var sista gången jag åt denna rätt. Moset var helt ok, men fisken, vad det nu är för sort, var torr, hård och smaklös. Både ICAs och Willys "egna" gratäng föredrar jag framför denna. Två stjärnor för moset och dillsåsen, resten får en överstryken, tyvärr..
-
UschDen smakade inte bra alls det smakade fisk och dillJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Bäst!Den enda gratäng som inte innehåller ngn form av lök.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Fy.........Det var bara dyr potatismos. Väldigt dyr potatismos, må jag säga.