Findus Broccoli har skördats när de är som allra bäst för att bevara både smak, kvalitet och näringsämnerna. De täta broccolibuketterna är särskilt möra och fina och rika på protein och k-vitamin. De är dessutom en källa till fiber. Broccoli går att tillaga och servera på många olika sätt, där ångkoka eller koka är de vanligaste sätten. Genom att woka eller grilla får broccolin en krispigare textur. Broccoli passar bra i soppor, varma sallader eller varför inte som stuvning.

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till halva påsen broccoli). Häll i broccolin, ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet.
Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll broccolin i insatsen och låt ångas 3 minuter.

MIKRO Lägg halva påsen av den djupfrysta broccolin i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 6 minuter. Vid 850 W värm i 5 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Broccoli.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 120 kJ
energi (kcal) 29 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 1.8 g
varav sockerarter 1.5 g
fiber 3 g
protein 3 g
salt 0.03 g
Vitamin K 135 µg (173%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om produkten!