Svenska Ärter

Findus Svenska ärter förpackning
Findus Svenska Ärter kommer ifrån vår egna ärtsort Ebba som odlas i Dalsland. Ebba-ärterna är smakrika och är alldeles extra söta. Ärterna fryses ned kort efter att de skördats, och gör att ärterna behåller sin ljuvliga sötma och näringsvärde så att du kan njuta av ärterna året om. Findus Ärter innehåller fibrer, protein och C-vitaminer som hjälper till att göra varje måltid hälsosammare. Upplev ärterna i en klassisk ärtsoppa eller varför inte en i en nyttig smoothie till frukosten. För att få en riklig skörd med de bästa ärterna är processen innan noggrant planerad, och Findus ser alltid till att det sker med minsta möjliga klimatpåverkan. Med lång erfarenhet inom odling vet Findus hur man väljer ut de bästa åkrarna, plantorna och tid för sådd. Tips! Om du gillar Findus Ärter så finns en större förpackning att köpa.

Tillaga så här

KASTRULL
Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 300 g ärter). Häll i ärterna, ta grytan från plattan. Låt stå i 2 min och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll ärterna i insatsen och låt ångas i 4-5 min. Rör om efter halva tiden.


MIKRO
Lägg de djupfrysta ärterna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 min, vid 850 W värm i 4 min.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Ärter. Klimatcertifierad Svenskt Sigill-råvara.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Från Sverige

Från Sverige

energi (kJ) 290 kJ
energi (kcal) 69 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 8.9 g
varav sockerarter 5 g
fiber 4.4 g
protein 5.2 g
salt 0.19 g
Vitamin C 23 mg (28%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • jättbra men inte alltid!
  De är som vanligt mycket goda!! samtidigt hemkommen från IVA och nu med pågående hemtjänst. Då får man, vill eller inte äta mycket ärtor nästan varje dag, och då är det INTE denna kvalite. = Bjud inte en som varit med om detta på ärtor!!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Ärtor
  Så goda, dessa är dom bästa ärtorna
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Ebba ärter
  Mycket goda ärtor!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.