Svenska Ärter big pack

Svenska Ärter big pack
Findus Svenska ärter förpackning
Findus Svenska Ärter i storpack är perfekt för familjen och större hushåll som äter mycket ärter. Samma goda smak och kvalitet som i den mindre förpackningen. Findus Svenska Ärter är resultatet av ett riktigt precisionsarbete. Vi väljer noggrant ut de bästa åkrarna, de finaste plantorna och dagen för sådd. När skörden närmar sig finns det en enda dag då ärterna är som bäst och de måste skördas i rätt ögonblick för att vi ska kunna garantera högsta kvalitet. Ärterna passerar vår kontrollant som ger sitt klartecken och inom ett par timmar är ärterna frysta och bevarade för att kunna plockas fram och förgylla många måltider under resten av året. Tack vare den korta tiden mellan skörd och infrysning bevaras ärternas höga näringsvärde på bästa sätt.

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 300 g ärter). Häll i ärterna, ta grytan från plattan. Låt stå i 2 min och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll ärterna i insatsen och låt ångas i 4-5 min. Rör om efter halva tiden.
MIKRO Lägg de djupfrysta ärterna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 min, vid 850 W värm i 4 min.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvällda ärter. Klimatcertifierad Svenskt Sigill-råvara.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Ursprung

Sverige


Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Från Sverige

Från Sverige

Näringsvärde per 100g

energi 290 kJ / 69 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 8.9 g
varav sockerarter 5 g
protein 5.2 g
salt 0.19 g
Vitamin C 23 mg (28.0%*)
fiber 4.4 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Världens bästa
  Av Emma
  Utan tvekan de bästa ärtorna på marknaden. Tyvärr har jag inte kunnat köpa några på över 1 månad då de varit (och är) slut i alla butiker i närheten, vilket gör mig riktigt ledsen då jag normalt äter minst en påse i veckan. Det finns liksom inga andra märken som kan mäta sig med era ärtor. De är verkligen bäst så tack för det! :)
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Svenskodlat
  Hela mitt liv har jag älskat och ätit svenskodlade gröna ärtor. Jag vill fortsätta att göra det. Hoppas jag kan finna sådana i butik framöver.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Gott, men fel
  Så gott! Jag äter dem ofta. Men.. På paketet står det att det innehåller er egen ärtsort Ebba. Skulle påsen innehålla bara den ärtsorten skulle det stå att den innehåller Svenska ÄRTOR. Skriver man ÄRTER, som ni gör, betyder det att den innehåller flera olika ärtsorter. Ärt - singularis Ärter - pluralis (flera olika ärtväxter) Det är enkelt för er att ändra och skriva rätt. Och nej. Det är ingen dialektal variant. Det är bara okunnigt. Men jag gillar ju dem och kommer att äta dem i vilket fall. Alltid lika förundrad över felet.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bästa ärtorna
  SÅ goda ärtor, rekommenderar och köper alltid dessa!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Äter inga andra ärtor
  Findus ärtor är så goda, hade aldrig köpt några andra!!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.