Svenska Ärter big pack

Findus Svenska ärter förpackning
Ett kilo med Findus Svenska Ärter passar utmärkt för hela familjen eller för dig som helt enkelt älskar ärter! Innehållet i den större förpackningen skiljer sig inte från den mindre, utan det är samma smakrika och goda ärter från vår egna ärtsort Ebba som odlas i Dalsland. Ärterna fryses ned kort efter att de skördats, och gör att ärterna behåller sin underbara sötma och sitt höga näringsvärde. Ärterna ger dig en smakupplevelse året om, och går att använda till både middagen och frukosten. Findus har lång erfarenhet av odling och ser alltid till att skörda de bästa ärterna på ett sätt som minimerar klimatpåverkan. För Findus är smakerna precis lika viktiga som klimatet och miljön! Åkrar, plantor och tid för både plantering och skördning är noga utvalt för att få en riklig skörd med ärter av bästa smak och kvalitet.

Tillaga så här

MIKRO Lägg de djupfrysta ärterna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 min, vid 850 W värm i 4 min.
KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 300 g ärter). Häll i ärterna, ta grytan från plattan. Låt stå i 2 min och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll ärterna i insatsen och låt ångas i 4-5 min. Rör om efter halva tiden.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Ärter. Klimatcertifierad Svenskt Sigill-råvara.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Från Sverige

Från Sverige

energi (kJ) 290 kJ
energi (kcal) 69 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 8.9 g
varav sockerarter 5 g
fiber 4.4 g
protein 5.2 g
salt 0.19 g
Vitamin C 23 mg (28%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Världens bästa
  Av Emma
  Utan tvekan de bästa ärtorna på marknaden. Tyvärr har jag inte kunnat köpa några på över 1 månad då de varit (och är) slut i alla butiker i närheten, vilket gör mig riktigt ledsen då jag normalt äter minst en påse i veckan. Det finns liksom inga andra märken som kan mäta sig med era ärtor. De är verkligen bäst så tack för det! :)
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Svenskodlat
  Hela mitt liv har jag älskat och ätit svenskodlade gröna ärtor. Jag vill fortsätta att göra det. Hoppas jag kan finna sådana i butik framöver.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Gott, men fel
  Så gott! Jag äter dem ofta. Men.. På paketet står det att det innehåller er egen ärtsort Ebba. Skulle påsen innehålla bara den ärtsorten skulle det stå att den innehåller Svenska ÄRTOR. Skriver man ÄRTER, som ni gör, betyder det att den innehåller flera olika ärtsorter. Ärt - singularis Ärter - pluralis (flera olika ärtväxter) Det är enkelt för er att ändra och skriva rätt. Och nej. Det är ingen dialektal variant. Det är bara okunnigt. Men jag gillar ju dem och kommer att äta dem i vilket fall. Alltid lika förundrad över felet.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bästa ärtorna
  SÅ goda ärtor, rekommenderar och köper alltid dessa!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Äter inga andra ärtor
  Findus ärtor är så goda, hade aldrig köpt några andra!!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.