förpackningsomslag spänstiga vaxbönor
Findus Vaxbönor är en variant av arten trädgårdsböna med långsmala baljor. Vaxbönor är långa mjälla delikatesser. Dessa bönor skördas tidigt och utmärks av sin milda, mjuka sötma och spänstiga textur. Bönorna har gräddvita långsmala baljor och kallas i Frankrike för Haricots Beurre. Underbara med en smörklick, salt och lite peppar. Gott tillbehör till det mesta! Varför inte hitta lite inspiration med våra vaxbönor bland våra recept. Smaklig måltid!

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g vaxbönor). Häll i bönorna, ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll bönorna i insatsen och låt ångas i 3 minuter.
STEKPANNA Hetta upp 1-2 msk olja eller smör/margarin i en stekpanna. Tillsätt de djupfrysta vaxbönorna och låt dem fräsa 6-8 minuter. Rör om då och då.
MIKRO Lägg halva påsen med de djupfrysta bönorna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minuter, vid 850 W värm i 4 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvällda Vaxbönor.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 130 kJ / 30 kcal
fett 0.1 g
varav mättat fett 0.05 g
kolhydrat 4 g
varav sockerarter 1.5 g
protein 2 g
salt 0 g
fiber 3 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
Bli den första att skriva en recension om produkten!