Vaxbönor

förpackningsomslag spänstiga vaxbönor
DESSA BÖNOR SKÖRDAS TIDIGT OCH UTMÄRKS AV SIN MILDA MJUKA SÖTMA OCH SPÄNSTIGA TEXTUR. Vaxbönor har gräddvita långsmala baljor, kallas i Frankrike för Haricots Beurre. Underbara med en smörklick, salt och lite peppar. Gott tillbehör till det mesta!

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g vaxbönor). Häll i bönorna, ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll bönorna i insatsen och låt ångas i 3 minuter.
STEKPANNA Hetta upp 1-2 msk olja eller smör/margarin i en stekpanna. Tillsätt de djupfrysta vaxbönorna och låt dem fräsa 6-8 minuter. Rör om då och då.
MIKRO Lägg halva påsen med de djupfrysta bönorna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minuter, vid 850 W värm i 4 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvällda Vaxbönor.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 130 kJ
energi (kcal) 30 kcal
fett 0.1 g
varav mättat fett 0.05 g
kolhydrat 4 g
varav sockerarter 1.5 g
fiber 3 g
protein 2 g
salt 0 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Krispiga bönor
    Dessa gula bönor är så goda, älskar smaken!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Vaxbönor till torskrygg
    Brukar göra torskrygg i ugn eller steka i panna serverad med en egen skagenröra och kviar kokta gröna ärtor och kokta vaxbönor som får en ordentlig klick smör och ev en droppe olivolja och hoppas gärna potatisen.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.