Ugns- & grillgrönsaker Garden Style

Ugns- & grillgrönsaker Garden Style
Findus Garden style är en rotfrukts- & grönsaksmix med potatis, brysselkål, broccoli, morot och rotselleri med smak av oregano och timjan. En smakrik, krispig och lättlagad rotfrukt- och grönsaksblandning. Rotfrukter och grönsaker i Garden style är lika enkla och goda att tillaga i ugn som på grillen. Lägg grönsakerna i folie, en grillpanna eller i en murikka och grilla tills grönsakerna fått fin färg. Findus hjälper dig att äta mer färgglatt!

Tillaga så här

VARMLUFTSUGN 200°C/UGN 225°C
Förvärm ugnen. Smörj en ugnsfast form och häll upp grönsaksblandningen. Placera mitt i ugnen. Värm i 20-25 minuter. Rör om efter halva tiden.

Använd en form eller plåt anpassad för grill. Tillsätt lite olja i botten av formen. Häll upp grönsaksmixen och grilla under omrörning på medelvärme i ca 15-20 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Stekt potatis 30 % (potatis, rapsolja, druvsocker), brysselkål, lök, broccoli, morot, ROTSELLERI, salt, timjan, oregano, svartpeppar. Innehåller 65 % grönsaker och rotfrukter i varierande mängd.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Allergeninformation

Selleri

Innehåll

energi (kJ) 287 kJ
energi (kcal) 68 kcal
fett 1.9 g
varav mättat fett 0.3 g
kolhydrat 9.6 g
varav sockerarter 2.3 g
fiber 2.6 g
protein 1.9 g
salt 0.39 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om produkten!