Tillaga så här
VARMLUFTSUGN 200ºC/UGN 225ºC
Förvärm ugnen. Smörj en ugnsfast form och häll upp grönsaksblandningen. Placera mitt i ugnen. Värm i 20-25 minuter. Rör om efter halva tiden.
GRILL/GRILLI
Använd en form eller plåt anpassad för grill. Tillsätt lite olja i botten av formen. Häll upp grönsaksmixen och grilla under omrörning på medelvärme i ca 15-20 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Stekt potatis 30 % (potatis med skal, rapsolja), morot (gul, orange), purjolök, ROTSELLERI, palsternacka, basilika, rapsolja, salt, timjan, svartpeppar. Innehåller 64 % rotfrukter och grönsaker i varierande mängd.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Allergeninformation
Selleri
Innehåll
ENKELT & GOTT! Rotfrukter och grönsaker är lika enkla och goda att tillaga i ugn som på grillen. Lägg grönsakerna i folie, en grillpanna eller i en murikka och grilla tills grönsakerna fått fin färg.
energi (kJ) | 268 kJ |
energi (kcal) | 64 kcal |
fett | 1.8 g |
varav mättat fett | 0.2 g |
kolhydrat | 9.3 g |
varav sockerarter | 2.6 g |
fiber | 2.8 g |
protein | 1.2 g |
salt | 0.47 g |