Ugns-& Grillgrönsaker Italian style

Findus Italian style är en grönsaksmix med potatis och sötpotatis med smak av fänkål, citron och vitlök. En smakrik, krispig och lättlagad rotfrukt- och grönsaksblandning. Rotfrukter och grönsaker i Andalusien style är lika enkla och goda att tillaga i ugn som på grillen. Lägg grönsakerna i folie, en grillpanna eller i en murikka och grilla tills grönsakerna fått fin färg. Findus hjälper dig att äta mer färgglatt!

Tillaga så här

VARMLUFTSUGN 200ºC/UGN 225ºC
Förvärm ugnen. Smörj en ugnsfast form och häll upp grönsaksblandningen. Placera mitt i ugnen. Värm i 20-25 minuter. Rör om efter halva tiden.

GRILL/GRILLI
Använd en form eller plåt anpassad för grill. Tillsätt lite olja i botten av formen. Häll upp grönsaksmixen och grilla under omrörning på medelvärme i ca 15-20 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Stekt potatis 30 % (potatis med skal, rapsolja), morot (gul, orange), purjolök, ROTSELLERI, palsternacka, basilika, rapsolja, salt, timjan, svartpeppar. Innehåller 64 % rotfrukter och grönsaker i varierande mängd.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

Allergeninformation

Selleri

Innehåll

Näringsvärde per 100g

energi (kJ) 268 kJ
energi (kcal) 64 kcal
fett 1.8 g
varav mättat fett 0.2 g
kolhydrat 9.3 g
varav sockerarter 2.6 g
fiber 2.8 g
protein 1.2 g
salt 0.47 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om produkten!