Wok Classic Big Pack

Förpackning Findus Wok Classic
En färgrik blandning av fräscha och spröda grönsaker! Findus Classic Storpack kommer i en större förpackning som passar utmärkt för hela familjen eller när du vill laga extra mycket mat och exempelvis ha i matlådor. Den är både enkel att tillaga och gör måltiden godare och nyttigare. Wokgrönsakerna är redan uppskurna i små bitar och behöver bara värmas upp i mikron eller stekpannan. Wok Classic är lika god att avnjuta som den är eller tillsammans med valfritt tillbehör – till exempel nudlar, kyckling eller haloumi. Genom att ha Wok Classic Storpack i frysen kan du alltid garantera din familj en bra och god middag på kort tid. Det är bara att plocka fram så mycket som du behöver och sedan tillaga, vilket bidrar till minskat matsvinn. Bra för både plånboken och miljön! Dessutom bevaras grönsakernas näringsvärde då de fryses ned snabbt efter skörden. Findus lanserade sin första wok redan 1989, och wokens popularitet har bara ökat sedan dess. Nu finns det flera sorter med olika grönsaker att välja mellan, så att du kan hitta just din favorit!

Tillaga så här

WOK/STEKPANNA Stek de djupfrysta grönsakerna på hög värme i lite olja 6-8 minuter.
MIKRO Töm ½ påsens innehåll på en tallrik. Värm på hög effekt 4-6 minuter. Rör om efter halva tiden.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Morötter, broccoli, minimajs 17 %, vattenkastanj 16 %, palsternacka, salt och svartpeppar. Grönsakerna är förvällda. Broccolin har en skyddande vattenglasering.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 143 kJ / 34 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 4.6 g
varav sockerarter 2.7 g
protein 1.6 g
salt 0.41 g
Vitamin A 220 µg (27.0%*)
Vitamin C 13 mg (16.0%*)
fiber 2.8 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • wokgrönsaker
    deras wokgrönsaker är rena skämtet står att dom är uppskurna i små bitar , löja det finns tamejfan bara morötter o broccoli bitar på 5-7 cm o morötter på 3-4 cm och innerhåller nästan bara det