Nätgrillad torskfilé i citrontäcke

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Salt och peppar
2 
msk
 
olja
2 
st
 
citroner, tunt skivade
2 
msk
 
salvia
2 
msk
 
dill
Ärt- och bönsallad:
200 
g
 
sojabönor
1 
st
 
vitlöksklyfta
1-2 
tsk
 
hackad chili
1 
msk
 
olivolja
1 
msk
 
vit balsamvinäger
1 
st
 
lime, rivet skal
Salt och peppar

Förberedelser

Ärt- och bönsallad:

  1. Blanda alla ingredienser kallt och värm lite lätt på grillen strax innan serveringen.

  1. Tina torskfiléerna lätt. Pensla med oljan och strö på salvian och dillen. Salta och peppra.

  2. Lägg de skivade citronerna i nätet, lägg torskfiléerna ovanpå och avsluta med citronskivorna. Lägg filéerna mot varandra så du får en jämnare tjocklek på grillytan.

  3. Grilla spetten till en innertemperatur på ca 52°.

Findus tipsar!

Servera med ugnsrostad nypotatis.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
317
14
32
12
7