Ingredienser
Salt och peppar
2
msk
olja
2
st
citroner, tunt skivade
2
msk
salvia
2
msk
dill
Ärt- och bönsallad:
200
g
sojabönor
1
st
vitlöksklyfta
1-2
tsk
hackad chili
1
msk
olivolja
1
msk
vit balsamvinäger
1
st
lime, rivet skal
Salt och peppar
Förberedelser
Ärt- och bönsallad:
Blanda alla ingredienser kallt och värm lite lätt på grillen strax innan serveringen.
Tina torskfiléerna lätt. Pensla med oljan och strö på salvian och dillen. Salta och peppra.
Lägg de skivade citronerna i nätet, lägg torskfiléerna ovanpå och avsluta med citronskivorna. Lägg filéerna mot varandra så du får en jämnare tjocklek på grillytan.
Grilla spetten till en innertemperatur på ca 52°.
Findus tipsar!
Servera med ugnsrostad nypotatis.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
317
14
32
12
7