Bulla upp med kanelbullar

Just nu kan du tävla och vinna massor av bullar från Findus!

Pimpa en kanelbulle med valfri topping, dela bilden på Instagram och tagga den med #pimpadinbulle och #findus så är du med i matchen!

Tävla och vinn bullar från Findus!
Just nu kan du tävla med din egen smak på Sveriges kanske mest älskade kanelbulle! Pimpa en Findus kanelbulle med valfri topping, dela bilden på Instagram och tagga den med #pimpadinbulle och #findus. Kom ihåg att du måste ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se din bild.
Tävlingen pågår mellan den 29 augusti och 6 november 2016. Juryn bedömer bullarna efter kreativitet och smak! Se våra tävlingsregler längre ner.

Vinster
Varje vecka fram till och med vecka 44 utser vi en vinnare som får 10 produktcheckar på valfria Findus bullar* för sin kreativitet och smak
Varje vecka delar vi dessutom ut en produktcheck per person till de 10 första publicerade bidragen (Obs! max en vinst per Instagramkonto)!
*Produktcheckarna gäller för valfri påse Findus bullar! 

Tävlingsregler 
Alla tävlingsbidrag bedöms av en jury som består av representanter från Findus. Vid varje tävlingsveckas slut utser juryn en vinnare samt identifierar de 10 första publicerade bidragen på Instagram under aktuell vecka. OBS! Max en vinst per Instagramkonto. Vinnarna meddelas på Instagram. När du laddar upp ditt bidrag godkänner du våra tävlingsvillkor. Vinnarna och bidragen kommer att publiceras i Findus olika digitala och sociala kanaler. Genom att delta i tävlingen godkänner du också att Findus använder ditt tävlingsbidrag i sin marknadsföring. Findus förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga och irrelevanta bilder. Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnarna. Personuppgifterna kommer att behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Vid frågor kontakta Findus Konsumentkontakt.

Här hittar du tävlingen på Instagram!

Tips till barnkalaset!

En trevlig aktivitet på barnkalaset kan vara att låta barnen själva pimpa sina bullar inför fikastunden. Bulla upp med Findus kanelbullar, strössel, såser, pynt och annat kul som du lägger upp i skålar och så får barnen själva dekorera sina bullar. Garanterat en succé! Kika på vår inspirationsvideo längre ner på sidan.

Så här pimpar du din kanelbulle

Svenskar älskar att fika och vi älskar kanelbullar mer än något annat fikabröd.

Många föredrar kanelbullen som den är men om du är lite djärv och vill prova att göra den ännu lite godare så har vi satt ihop några tips på hur du kan pimpa din bulle så den blir både snygg och god!